Tomasz "Lipa" Lipnicki - solo akustycznie I Warszawa I @ Potok : Drugi Dom Ludzi Rocka, Warsaw [9 lutego]

Tomasz "Lipa" Lipnicki - solo akustycznie I Warszawa I


619
09
lutego
20:00 - 23:00

 Strona wydarzenia
Potok : Drugi Dom Ludzi Rocka
Potocka 14, 01-652 Warszawa
Potok: Drugi Dom Ludzi Rocka, Wiara Rocka oraz Rogate Granie ZAPRASZAJĄ!!!

Lider ILLUSION oraz LIPALI w niecodziennej odsłonie!!!

Solowe koncerty Tomka to prawdziwy rarytas zarówno dla wiernych fanów artysty, jak i dla tych którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z jego twórczością.

Materiał, prezentowany na „solówkach” to przekrój przez całą twórczość muzyczną artysty.
Podczas koncertu usłyszeć można największe hity oraz mniej popularne numery, które w akustycznych aranżacjach zyskują niepowtarzalny klimat.

Każdy słuchacz znajdzie tu coś dla siebie. Wystarczy wygodnie usiąść i wsłuchać się w muzykę… która płynie prosto z serca.

===========================================
BILETY —
rezerwacja biletów:
[email protected]
wyślij mail w tytule podając: nazwa zespołu/ ksywę oraz liczbę biletów
===========================================

Jeśli ktoś z Was jakimś cudem nie wiem, kim jest Tomasz Lipa Lipnicki to bardzo proszę…

===========================================
TOMASZ «LIPA» LIPNICKI (facebook.com/Lipasolo)
===========================================

Polski muzyk, kompozytor, wokalista i autor tekstów, gitarzysta. Członek Akademii Fonograficznej ZPAV Trzykrotny laureat nagrody polskiego przemysłu fonograficznego Fryderyka. Tomasz Lipnicki znany jest przede wszystkim z występów w grupie muzycznej Illusion w której występował z przerwami w latach 1992-2012. W zespole pełnił funkcję lidera, wokalisty, autora tekstów i głównego kompozytora. W 2000 roku utworzył solowy projekt pod nazwą Lipali, przekształcony w latach późniejszych w zespół. Przez krótki okres był także członkiem Acid Drinkers. Wcześniej grał w zespołach She i Skawalker.

Dyskografia z Illusion
— Illusion (1993)
Illusion 2 (1994)
Illusion 3 (1995)
Illusion 4 Bolilol Tour (1996)
Illusion 6 (1998)
The Best Of Illusion (2011)
Live (2012)
Opowieści (2014)
Anhedonia (premiera w 2018)

Dyskografia z Lipali
— Pi (2004)
Bloo (2007)
Trio (2009)
Akustyk Live (2011)
3850 (2012)
Fasady (2015)

Album Solowy
— Li-Pa-Li (2000)

Dyskografia z She
— She — Miejsce którego wszyscy szukamy… (1989)
She — Big City Lights (1990)

Dyskografia z Acid Drinkers
— Rock Is Not Enough (2004)

Oprócz tego Tomek wystąpił gościnie m.in na płytach:
Flapjack — Ruthless Kick (1994)
Liroy — L (1997)
Voo Voo — Flota zjednoczonych sił (1997)
Grzegorz Skawiński — Ostatnia misja (2000)
Liroy — Bestseller (2001)
Martyna Jakubowicz — Te 30. urodziny (2008)

oraz wielu innych znanych i cenionych polskich artystów…

Patronem imprezy jest Wiara Rocka
facebook.com/wiararocka/
Omówienie
image
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować.
Przejdź szybką rejestrację lub autoryzację.

Nadchodzące wydarzenia @ Potok : Drugi Dom Ludzi Rocka:

Harusha+Sobotni Rosół - Koncert Warszawa
Harusha+Sobotni Rosół - Koncert Warszawa
Potok : Drugi Dom Ludzi Rocka
Halloween Metal Massacre / Warszawa / Potok
Halloween Metal Massacre / Warszawa / Potok
Potok : Drugi Dom Ludzi Rocka
Koncert ZENEK w Warszawie - Potok (Trasa Albo Grubo Albo Wcale)
Koncert ZENEK w Warszawie - Potok (Trasa Albo Grubo Albo Wcale)
Potok : Drugi Dom Ludzi Rocka

Najbardziej oczekiwane wydarzenie w Warszawie :

W 2018 zostane Dzikiem na siłowni
W 2018 zostane Dzikiem na siłowni
Warsaw, Poland
W 2018 mój chłopak mi się oświadczy
W 2018 mój chłopak mi się oświadczy
Polska, Poland
Stwórzmy Warszawski Park Centralny
Stwórzmy Warszawski Park Centralny
Plac Defilad w Warszawie
Chcemy Nosaczy Sundajskich w ZOO warszawskim!
Chcemy Nosaczy Sundajskich w ZOO warszawskim!
Ogród Zoologiczny w Warszawie
W 2018 pójdę na goloneczke do 'u Fukiera'
W 2018 pójdę na goloneczke do 'u Fukiera'
U Fukiera
Zrobię szpagat do końca 2018 roku!
Zrobię szpagat do końca 2018 roku!
Stretching Studio Nela Kusnieruk
W 2018 nauczę się robić salto
W 2018 nauczę się robić salto
Stacja Grawitacja Warszawa
Jak być wystarczająco dobrym rodzicem
Jak być wystarczająco dobrym rodzicem
Terapeutyczna
Paul Wesley na Warsaw Comic Con!
Paul Wesley na Warsaw Comic Con!
Ptak Warsaw Expo
Bułkon 2018
Bułkon 2018
Legionowo